Selfie
  • Danielle Bennenk
  • Contact Me
  • 0031643040325
  • danielle@mrsbrightside.nl


JOIN THE FUN

WHAT IF BEING CREATIVE WAS YOUR JOB? OH, WAIT! IT CAN BE!

KOM ER GEZELLIG BIJ!

Is creatief bezig zijn met papier, stempels en inkt een van je favoriete bezigheden? Vind je het fijn om met mensen om te gaan en nieuwe contacten op te doen? Lijkt het jou ook leuk om samen met gelijkgestemden plezier te hebben en creativiteit te delen? En zou je tof vinden om hier eventueel ook geld mee te verdienen? Op tijden die voor jou goed uitkomen?

Dan is het Stampin’ Up! starterspakket misschien iets voor jou! Schaf het starterspakket aan en word lid van Team Brightside!
 

ALLE INFORMATIE OP EEN RIJTJE

WAT MOET JE ERVOOR DOEN?

Het Stampin’ Up! demonstratorschap heeft veel voordelen, maar wat moet je eigenlijk doen om hiervan te kunnen profiteren?

Het enige wat je moet doen is dat je een kwartaalomzet hebt van €372,00 (incl. BTW). Het kwartaal waarin je instapt wordt niet meegerekend waardoor je over het algemeen een half jaar de tijd hebt om je eerste kwartaalomzet te behalen.

Wil je, op een bepaald moment, uitstappen als demonstratrice en/of haal je jouw kwartaalomzet niet, dan vervalt je demoschap automatisch. Je bent dan niets verschuldigd aan Stampin’ Up! Zou je in de toekomst toch weer willen starten, dan is dat mogelijk, er moeten alleen wel drie maanden tussen het stoppen en het wede

JOIN ME

Becoming a member of my team is easy! Just follow these steps.

Joinnow step1
Joinnow step2
Join Now

SIGN UP FOR MY NEWSLETTER

SIGN UP