Selfie


GASTVROUW WORDEN

VOOR VRIENDSCHAP, GEZELLIGHEID EN GRATIS PRODUCTEN

06.03.20 host dbws ac golove
06.03.20 host2 dbws ac golove

Hoe kun jij gastvrouw worden (Het is makkelijk!)

STAP 1: Vertel me wanneer jij een party wilt organiseren. 
STAP 2: Bepaal een datum, tijd en maak een plan. 
Wil je het feestje bij jou thuis houden? Wat voor soort project wil je maken? Hebben je gasten wel of geen stempelervaring? Samen kijken we wat een leuk project zou zijn voor jouw eigen Stampin' Up! feestje. Tip: Kijk eens in de Stampin' Up! catalogi voor leuke ideeen.

Vertel me wat voor jou werkt en ik kan samen met jou het perfecte stempelfeestje plannen!

STAP 3: Nodig je gasten uit.

Ik kan je ondersteunen met het maken en het delen van de uitnodigingen. Kies de manier die het beste voor jou werkt: kaart, social media, email, bellen of appen.

STAP 4: Let's Party!

Hier is het leukste deel! Samen met je gasten plezier hebben en mooie projecten maken. 

STAP 5: Geniet van je Stampin' Rewards

Als gastvrouw kun je gratis producten verdienen, korting ontvangen en exclusieve producten (alleen beschikbaar voor gastvrouwen) verdienen met het Stampin' Rewards programma. Voorbeeld: Als er voor 200 € wordt besteld tijdens jouw feestje, dan heb je 20 € te besteden op Stampin' Up! product(en) naar keuze. Het is Stampin' Up!'s manier om je te bedenken.

STAP 6: Blijf creatief!

Als je plezier hebt gehad tijdens je feestje, dan kun je altijd weer een ander feestje boeken. Of - als je gebruik wilt maken van de andere voordelen die Stampin' Up! te bieden heeft - je schaft een Starterspakket aan. Je kunt zelfs je Stampin’ Rewards gebruiken om dit geweldige pakket aan te schaffen.

IK WIL EEN PARTY VERZORGEN!

MIJN NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

AANMELDEN