Selfie


Cropped about me image oyhlb

Hallo en welkom!

Mijn naam is Danielle Bennenk, ik woon samen met mijn lief en luie kater, op het prachtige Schouwen Duiveland, in Dreischor. 

Sinds een aantal jaar ben ik ‘besmet’ met het paper craftvirus. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn met papier, inkt, stempels en deze creativiteit te delen met anderen.

Mrs. Brightside

Vandaar dat ik in 2014, buiten mijn baan als docent in het MBO om, ook een eigen bedrijf begonnen ben: Mrs. Brightside. Met dit bedrijf verzorg ik diverse handwerkworkshops en -cursussen in en rondom Dreischor én Bergen op Zoom (waar ik werk). Ook verkoop ik handgemaakte huis- en modeaccessoires, kaartensets en papierproducten op verschillende (zelfgemaakte) handwerk-en/of kerstmarkten.


Stampin’ Up!

Mijn besluit om in 2015 ook te starten als onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator was een logisch gevolg voor mijn bedrijfje en mijzelf. Ik vind het namelijk heerlijk om creatief bezig zijn met de fijne producten van Stampin’ Up! en onderdeel uit te maken van een heel gezellig en motiverend team. Verder zorgt het er voor dat ik mezelf blijf uitdagen op commercieel en creatief vlak. Niets is leuker om, zoals ik al eerder zei, creatief bezig te zijn en dit gevoel te delen met de deelnemers van mijn workshops en de lezers van mijn blog.

Activiteiten

Als Mrs. Brightside organiseer ik diverse workshops en cursussen online, in en rondom Dreischor én Bergen op Zoom. Meer informatie over de activiteiten die ik organiseer vind je in mijn agenda of op Facebook!

Verder organiseer ik ook workshops op maat.

Neem dan gerust contact met mij op. Samen kijken we dan hoe we de workshop in gaan vullen. We kunnen o.a. kaarten, geschenkverpakkingen, labels, kalenders, notebooks maken, maar ook kleine mode- en/of huisaccessoires. Keuze genoeg!

Hartelijke groeten en hopelijk tot ziens,
​Danielle

Neem contact met me op

MIJN NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

AANMELDEN